Domenii web

Primul pas in crearea unui website este inregistrarea numelui de domeniu, acesta reprezinta usa websiteului pe internet. Numele de domeniu trebuie sa fie cat mai simplu si sa reprezinte identitatea ta online, astfel prietenii, clientii si partenerii de afaceri vor tine minte mai usor numele de domeniu. Alege numele dorit, apoi urmeaza instructiunile pentru a finaliza procesul de inregistrare domenii.

Alegerea domeniului web este o etapa deosebit de importanta pentru succesul afacerii tale. Iti recomandam sa optezi pentru un nume de domeniu scurt, usor de scris si de pronuntat. In functie de strategia pe care te-ai hotarat sa o urmezi, poti alege un domeniu web care contine cuvinte cheie relevante pentru afacerea ta sau poti opta pentru un nume de domeniu diferit, care are potential de a deveni brand, asigurand unicitate la nivel de industrie.

In cazul in care doresti ca site-ul tau sa se adreseze romanilor, este de preferat sa alegi un domeniu .ro, acesta fiind inregistrat pe perioada nedeterminata, in conformitate cu legislatia in vigoare si regulile impuse de RoTLD. Pentru a proteja numele de domeniu ales, iti recomandam sa inregistrezi domenii cu extensii variate (.com, .net, .org, .eu, .info etc.).

Procesul de inregistrare a unui domeniu web debuteaza cu etapa de alegere a numelui de domeniu potrivit pentru afacerea ta. Ulterior, iti recomandam sa verifici disponibilitatea domeniului dorit, dar si a extensiilor alternative, care te ajuta sa protejezi numele de domeniu ales. In cazul in care domeniul cautat este disponibil, nu ramane decat sa continui procesul de comanda si apoi sa platesti taxa de inregistrare asociata domeniului respectiv.

Rezervarea domeniilor .ro se realizeaza automat si ai la dispozitie 15 zile de la realizarea comenzii pentru a efectua plata taxei de inregistrare. In plus, iti oferim posibilitatea de a inregistra domenii .ro la doar 34 € in cazul in care comanzi si un pachet de hosting, acesta fiind necesar pentru a asigura prezenta online a site-ului tau.

Comments are closed.