Green Bit – Web Services

Green Bit SRL este o companie care ofera servere virtuale si servere dedicate din anul 2010. Dupa trei ani de experienta acumulati, venim in intampinarea clientilor cu o oferta de servere dedicate, VPS-uri, inregistrare domenii si gazduire in cloud.

Facilitati si beneficii

panou-controlPanou de control

Servere dedicate si virtuale includ diferite panouri de control panouri de control (cPanel, ISPmanager, ISPConfig, i-MSCP)

traficTrafic necontorizat

Serverele dedicate beneficiaza de trafic necontorizat in limita traficului maxim posibil pentru viteza alocata

conectivitateConectivitate la internet

Disponibilitate garantată a reţelei de 99,5% si grafice pentru consumul de trafic şi bandă de internet

sisteme-operareSisteme de operare

Puteți alege pentru serverul dvs. dintr-o listă largă de sisteme de operare (Windows, Debian, CentOS, FreeBSD etc.)

suportSuport tehnic 24/7

Monitorizare 24/7/365 şi notificare proactivă a incidentelor precum și acces prioritar la echipa de suport tehnic

redundantaReduntanță

2 conexiuni fizice cu fiecare provider de Internet și 2 sesiuni active BGP per provider de Internet

Servere dedicate

Solutia de servere dedicate pe care o oferim se bazeaza pe echipamente de ultima generatie in configuratii ce includ procesoare INTEL Xeon cu memorie de pana la 16 GB si, stocare cu SAS/SATA sau SSD.

Servere virtuale

Pentru utilizatorii ale caror nevoi de resurse depasesc limitele unui cont de gazduire web, punem la dispozitie 4 configuratii de servere VPS unmanaged cu diferite nivele de memorie RAM garantat, spatiu HDD si trafic lunar inclus in abonament.

Gazduire web

Green Bit va pune la dispozitie mai multe planuri pentru gazduirea site-ului dvs. personal sau cel al companiei dvs. Folosind hardware de ultima generatie, conturile de gazduire web ale clientilor nostri sunt sigure si beneficiaza de uptime garantat precum si de suport 24/7.

IaaS – Infrastructure as a Service

De peste 6 ani Green Bit si-a luat angajamentul de a furniza servicii de calitate in domeniul protectiei si gestiunii informatiilor si aplicatiilor. Green Bit combina in acest sens cele mai recente tehnologii pentru a oferi cele mai bune servicii de servere dedicate si servere virtuale. Fie ca sunteti in cautarea de servere dedicate sau servere virtuale pentru afacearea dvs., va punem la dispozitie o gama larga de echipamente.

Comments are closed.