Despre noi

about

Cu o experienta de peste 6 ani in domeniul IT, Green Bit pune la dispozitia clientilor sai servicii de o inalta calitate la preturi foarte avantajoase.

Folosind cele mai noi echipamente si oferind suport 24 de ore clientilor nostri suntem un partener de incredere pe care va puteti baza in derularea activitatilor dvs. privind domeniul Serverelor Virtuale sau Dedicate precum si accesarea deferitelor servicii de tip Cloud.

De ce Green Bit?

trafic Trafic necontorizat

Serverele nostre folosesc ultimele tehnologii, punand astfel la dispozitia clientilor nostri suficient spatiu de stocare si cele mai rapide conexiuni disponibile.

suport Suport tehnic 24/7

Expertii nostri sunt mereu disponibili atunci cand aveti nevoie. Folosing live chat-ul, telefonul sau email-ul suntem aici sa va asistam cu orice problema poate aparea in legatura cu server-ul dvs., inregistrarea si transferul de domenii, gazduire web sau asistenta privind utilizarea panoului de control.

multiple Diferite servicii potrivite oricarui buget

Avem cel mai bun plan de hosting pentru dvs. Fie ca sunteti o companie mare cu necesitati complexe privind utilizarea unei infrastructuri bine puse la punct, fie ca doar sunteti in cautarea locului potrivit pentru a va gazdui blogul propriu avem cu siguranta un plan de servicii potrivit pentru dvs.

multiple cPanel – Panoul de control usor de folosit

Va punem la dispozitie un panou de control extrem de intuitiv si usor de folosit numit cPanel. Interfata acestuia suporta de asemenea mai multe limbi printre care engleza, franceza, spaniola, germana, rusa, etc.

multiple Scripturi preinstalate

Scripturile preinstalate va ajuta sa instalati mai multe aplicatii populare fara nici un fel de cunostinta in ceea ce priveste gazduirea web. Fie ca doriti sa puneti pe picioare un site nou, blog, forum sau magazin online, scriptul de instalare de tip 1-click va face totul pentru dvs. De la site-uri bazate pe platforme de renume gen WordPress, Joomla, etc pana la Zen Cart sau OpenCart pentru magazin online, puteti instala tot ce va doriti.

Green Bit va poate asigura solutii complete si personalizate pentru:

  • Infrastructura IT&C
  • Solutii dedicate pentru infrastructura de retea
  • Intretinere si suport
  • Solutii de stocare, securitate si backup a informatiilor
  • Dezvoltare de solutii software

Comments are closed.