Dezvoltare software

Green Bit va pune la dispozitie diverse servicii de dezvoltare de aplicatii software la cerere in regim offshore/nearshore precum: dezvoltare aplicatii web, sisteme, portaluri, dezvoltare de aplicatii/sisteme desktop, reingineria aplicatiilor sau bazelor de date existente catre o noua tehnologie sau mediu web, dezvoltarea componentelor si module software reutilizabile, software open source (putem folosi module proprii dezvoltate pe baza tehnologiilor open source).

technologiesCu o experienta de peste 6 ani in domeniul IT, echipa de dezvoltatori software Green Bit poseda cunostinte solide in domeniul dezvoltarii de sisteme informatice de o calitate superioara. Folosing intregul ciclul de dezvoltare al unui produs software asiguram clientilor nostri performanta, eficienta si flexibilitate in toate fazele dezvoltarii de la analizarea cerintelor, pana la implementarea propriu-ziza, testarea si livrarea produsului final.

Oferta nostra

target
Software la comanda
Green Bit dezvolta aplicatii software dupa cerintele clientului pe baza unei analize proprii a cerintelor si proceselor interne, oferind clientilor sai suport si consultanta in toate fazele dezvoltarii produsului. Folosim cele mai noi tehnologii pentru livrarea unor solutii de calitate intr-un timp cat mai scurt.

Detalii

website
Dezvoltare web
Dezvoltam aplicatii web personalizate ce se muleaza perfect necesitatilor dvs. Intervenim in foate fazele dezvoltarii de la proiectare, la design grafic si implementare. Indiferent ca aveti nevoie de un simplu blog, site de prezentare, magazin online sau o aplicatie complexa precum sisteme CRM / ERP proprii, noi avem solutia!

Detalii

web-design
Design grafic
Realizarea unei identitati vizuale trebuie tratate cu mare seriozitate. Serviciile noastre de design grafig, branding si identitate acopera atat crearea unui brad nou, cat si optimizarea unuia deja existent sau procese complete de rebranding.

Detalii

team
Management de proiect
Aveti nevoie de management IT pe pe termen scurt sau mediu? Green Bit va ofera servicii de management de proiecte IT, permitandu-va astfel orientarea catre business-ul companiei dvs. Impactul asupra utilizatorilor finali si proceselor interne ale companiei va fi minimal.

Detalii

Competentele noastre

  • dezvoltare de aplicatii Web (ASP.NET MVC, Java, PHP, HTML,  AJAX)
  • dezvoltarea de aplicatii stand-alone (.NET, JAVA)
  • dezvoltarea de aplicatii mobile (iOS, Android,, Windows)
  • magazin online personalizate sau folosing diferite platforma (OpenCart, Magento, etc)
  • Bloguri, site-uri de prezentare personalizate sau bazate pe diferite platforme (WordPress, Joomla, etc)

Ce obtineti?

checked_boxCel mai bun pret! Implementant o sulutie eficienta de management al resurselor, va putem oferi preturi extrem de competitive.

checked_boxProduse de calitate! Calitatea este aspectul cel mai important al produselor noastre. Aceasta este avuta in vedere in cadrul tuturor proceselor dezvoltarii produselor software.

checked_boxRaportare si feedback! Clientul este mereu informat cu privire la stadiu dezvoltarii produsului, feeback-ul sau fiind foarte important pentru echipa tehnica.

checked_boxTransparenta 100% Cu o orientare catre colaborarea cu clientii nostri, produsul este livrat in mai multe iteratii, asigurandu-se astfel o transparenta crescuta.

checked_boxEchipa calificata! Beneficiind de expeienta in domeniu, toti membri echipei de dezvoltatori sunt calificati in activitatea pe care o desfaroara.

Comments are closed.