Termeni şi condiţii

“Termeni şi condiţii” reprezinta contractul cu care sunteti de acord pentru a deveni client Green Bit SRL. Folosirea serviciilor implica acceptul dvs. implicit asupra tuturor termenilor si condiţiilor mentionate in acest contract.

Conditii, Garantii si Limitari

Green Bit SRL isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment datele din site in functie de schimbarile ce au loc cu privire la serviciile, solutiile si produsele oferite.

Green Bit SRL nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care site-ul nu poate fi accesat de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

Green Bit SRL isi rezerva dreptul ca in orice moment sa schimbe in parte sau in totalitate continutul informatiilor prezentate pe site, fara o notificare prealabila a Utilizatorilor.

Green Bit SRL nu ofera nici o garantie in ceea ce priveste conditiile de comunicatii ale Utilizatorilor, inclusiv starea de functionare a computerului personal.

Green Bit SRL isi rezerva dreptul de a suspenda sau desfiinta acest site fara o notificare prealabila a Utilizatorilor.

Green Bit SRL nu face nicio referire pe acest site la compatibilitatea dintre calculatorul Utilizatorilor si acest site. Acest site va fi accesat de buna voie, iar Utilizatorii isi vor asuma in mod irevocabil si neconditionat responsabilitatea pentru accesarea acestui site.

Continut interzis

Green Bit SRL limiteaza dreptul de folosire a serverelor si/sau serviciilor sale conform urmatoarelor:

  • Materiale ilegale sau piratate, precum inregistrari audio/video sau orice alte materiale ce se supun dreptului de copyright iar clientul nu are acceptul scris al detinatorului sau orice alte materiale ce incalca legile in vigoare in Romania.
  • Site-uri pornografice sau orice site cu continut considerat obscen
  • Rasism, defaimare, obscenitate, indecenta sau alte materiale interzise
  • Warez, software piratat, ROM-uri, emulatoare, site-uri ce includ instructiuni pentru hacking, piratare de softuri, IP Spoofing etc.
  • Orice script care influenteaza negativ performantele serverului sau prin care se incearca obtinerea de acces neautorizat

Transmiterea de mesaje comerciale nesolicitate (Spamming)

Conform prevederilor legale este interzisă efectuarea de comunicări comerciale prin postă electronică, cu excepţia cazului în care destinatarul şi-a exprimat în prealabil consimţământul expres pentru a primi asemenea comunicări.

Subiectul mesajelor transmise prin postă electronică, care constituie comunicări comerciale, trebuie să înceapă cu cuvântul “PUBLICITATE” scris cu majuscule.

Comunicările comerciale trebuie să cuprindă cel putin următoarele informaţii referitoare la persoana în numele căreia sunt făcute:

  • numele sau denumirea completă
  • codul numeric personal sau codul unic de înregistrare, după caz
  • domiciliul sau sediul
  • numerele de telefon şi fax
  • adresa de postă electronică

Transmiterea de mesaje comerciale nesolicitate (spamming) folosind serviciile Green Bit este interzisă indiferent dacă serverele sunt supraîncarcate sau nu ori serviciile Green Bit suferă sau nu anumite disfuncţionalităţi. Termenul de spamming include, dar nu se limitează la, menţinerea unei politici SMTP, angajarea în transmiterea de mesaje comerciale nesolicitate folosind alt furnizor de servicii pentru promovarea unui website sau unei aplicaţii ce beneficiază de serviciile de hosting oferite de Gree Bit precum şi distribuirea ori vânzarea de programe de calculator care facilitează spamming-ul printr-un website găzduit pe serverele Green Bit.

Limitarea raspunderii

In nici un caz nu va fi Green Bit SRL facuta responsabila pentru orice dauna aparuta in mod indirect, accidental, special sau in consecinta incheierii acesturi acord.

Monitorizare

Green Bit SRL are dreptul, dar nu si obligatia, de a monitoriza continutul SITE-ului, pentru a determina daca se respecta Termenii acestui acord si oricare alte regului de utilizare stabilite de Green Bit SRL si de asemenea pentru a verifica daca este respectata litera legii, sau pentru a raspunde cerintelor din partea organelor competente de stat.

Comments are closed.