Consultanta si Audit IT

Green Bit va ofera consultanta de specialitate in domeniul IT pentru extinderea sau optimizarea sistemului si infrastructurii IT din cadrul organizatiei dumneavoastra.

Pe masura ce compania dumneavoastra evolueaza, inevitabil si strategia IT va trebui sa evolueze impreuna cu aceasta. Echipa noastra ofera suport in planificarea strategiei IT, ajutand clientii sa isi optimizeze si sa isi maximizeze investitiile in tehnologie. Vom gasi impreuna solutii pentru ca tehnologia sa imbunatateasca performantele afacerii dumneavostra folosind strategii IT orientate catre obiectivele comerciale si de business ale firmei.

Apeland la serviciile noastre de consultanta si audit IT veti reusi sa realizati investitii eficiente la costuri minime.Va putem ajuta in privinta tuturor deciziilor si strategiilor ce vor fi implementate in cadrul sistemului informatic al companiei de la achizitionarea de produse hardware, continuand cu realizarea proiectului de retea structurata sau arhitecturarea sistemului informatic si pana la configurarea si securizarea echipamentelor informatice.

Deasemenea, un audit IT de la Green Bit va va ajuta sa evaluati starea actuala a infrastructurii IT din cadrul companiei, determinand exact ce imbunatatiri necesita reteaua de calculatoare, sau ce servere sunt necesare pentru volumul de lucru actual, sau ce actualizari software vor trebui efectuate pentru o functionare mai buna si mai sigura a calculatoarelor/laptopurilor din cardul companiei.

Dintre serviciile de consultanta si audit oferite de firma noastra, fac parte:

 • servicii de consultanta in alegerea strategiei IT in functie tipul de business desfasurat
 • servicii de consultanta in proiectarea si realizarea arhitecturii sistemului informatic
 • consultanta pentru instalarea si configurarea echipamentelor IT
 • consultanta IT in software business (solutii CRM, ERP, etc.)
 • servicii de consultanta in alegerea solutiilor de securitate
 • consultanta in alegerea solutiei de back-up potrivite
 • servicii de consultanta in achizitia de echipamente hardware si software
 • consultanta privind solutii de virtualizare (inclusiv solutii de tip IaaS si SaaS)

Motive pentru care este indicat sa folosim consultantii:

 • Consultantii nostri au experienta, expertiza si timpul pe care angajatii proprii nu il au.
 • Flexibilitatea data de consultanti este extrem de importanta, intrucat ei vor lucra numai pe perioada alocata proiectului dupa care misiunea lor se va fi incheiat.
 • Eficienta este deasemenea un atu in cazul in care alegeti sa apelati la serviciile unui consultant, deoarece acestia au o experianta mai bogata prin rezolvarea unor probleme similare, putand deasemenea sa se concentreze exclusiv pe proiectul/probleme atribuita.
 • Obiectivitatea este un alt motiv pentru care este recomandata folosirea serviciilor de consultanta. Nefiind sa interactioneze cu politicile interne ale companiei, consultantii pot veni cu idei proaspete si impartiale privind problema cu care organizatia se confrunta.

Comments are closed.