Design grafic

Web-DesignIn mediul business imaginea este un factor extrem de important pentru succesul oricarei companii.
Prezenta online poate fi din modalitatile prin care puteti sa va faceti cunoscuta afacerea dumneavoastra, site-ul web fiind cartea de vizita a companiei!

Este deasemenea importanat partea de promovare pe internet a website-ului firmei, acesta devenind o operatiune din ce in ce mai complicata, motiv pentru care au fost create mai multe tipuri de proceduri de promovare (Google, Bing, SEO, retele sociale, etc). Mai mult decat atat, serviciile de marketing integreaza si domeniul online, acestea fiind foarte utile pentru campanii de promovare si promotii online.

Echipa Green Bit ofera servicii complete de design web si promovare pentru imbunatatirea imaginii companiei clientilor nostri. Aceste servicii includ:

  • realizarea unui website cu o grafica moderna si atractiva, copywrighting si texte ce exprima serviciile si valorile companiei
  • elemente distinctive pentru compania dumneavoastra (logo-uri, carti de vizita, etc)
  • branding si rebranding. Este important sa aveti un design omogen pentru intreg brandul dumneavoastra
  • crearea de elemente si interfete grafice robuste, intuitive si usor de utilizat
  • optimizare a continutului pentru motoarele de cautare (Google, Bing, Yahoo) precum si marketing si promovare online
  • aplicarea unor proceduri bine stabilite si campanii online ce vor duce la o mai buna cunoastere a marcii sau intiparirea numelui companiei in memoria clientului, numele firmei sau logo-ul fiind afisat in primele rezultate ale cautarilor din Google sau reletele sociale.

Comments are closed.