Servicii de externalizare IT

profit
Cel mai valoros lucru pentru managerul unei companii este timpul. Daca va doriti ca afacerea dvs. sa prospere trebuie sa va puteti concentra atentia catre activitarea companiei fara a fi impiedicat de probleme ce tin de domeniul IT. Folosind serviciile de externalizare IT puse la dispozitie de catre firma noastra, va veti putea folosi competentele si expertiza pentru activitatea de baza a companiei dvs. Aici intervenim noi, Green Bit. Va scapam de toate grijile legate de partea de IT.

outsourceLasati in grija noastra infrastructura IT a companiei dvs. Obtineti astfel o multime de avantaje precum:

  • costuri reduse cu personalul IT,
  • reducerea ricurilor,
  • cresterea fiabilitatii,
  • prevederea si eficientizarea cheltuielilor,
  • concentrare pe activitatea de baza a companiei, etc.

Html-iconCream produse software de calitate pentru clinetii nostri. Consultam, evaluam, planificam si executam. Folosing metodologii de tip AGILE, Green Bit dezvolta aplicatii software folosing arhitecturi scalabile si extensibile pentru o varietate larga de domenii de activitate.

Detalii

serverSolutii noastre pentru administrarea dechipamentelor de tip server se adreseaza companiilor ce doresc instalarea, configurarea, administrarea si mentenanta serverelor bazate atat pe Linux cat si pe Windows.

Detalii

Lock_secure Aveti nevoie de implementarea unei solutii pentru protectia si securitatea datelor dvs.? Ne ocupam, se asemenea, de aspectele de securitate ale retelei, ajutandu-va sa stabiliti instrumente de scuritate precum liste de control, alarme, autorizatii si politici de securitate.

Detalii

data-backupFie ca este vorba de amenintarea unui dezastru natural sau unul rezultat in urma unei erori umane, nu va permiteti sa pierdeti informatii vitale pentru compania sau business-ul pe care il conduceti. Folosing solutiile Green Bit pentru backup, datele dvs. vor fi mereu in siguranta!

Detalii

computersLasati in grija noastra administrarea echipamentelor sau a retelei dvs. de calculatoare! Va oferim servicii profesionale ce va permit sa uitati de grija administrarii si intretinerii echipamentelor IT. Astfel, veti avea mereu siguranta faptului ca reteaua de calculatore a companiei este corect configurata si administrata. Deasemenea, nu veti mai avea probleme cu echipamentele, noi ocupandu-ne atat de partea hardware cat si de cea software a calculatoarelor, perifericelor, laptop-urilor sau dispozitivelor mobile.

Detalii

consulting Green Bit va ofera consultanta specializata pentru intreaga infrastructura IT a companiei dvs. Utilizand serviciile nostre de consultanta veti putea sa faceti investitii eficiente cu costuri minime sau optimiza investitiile deja facute pentru o eficientaq sporita.

Detalii

Comments are closed.