Întrebări frecvente

Ce este un server dedicat?

Un server dedicat inseamna un server pus la dispozitie de Green Bit, configurat conform necesitatilor dvs., care lucreaza doar pentru dvs.. Un server dedicat inseamna securitate sporita, flexibilitate, viteza si stabilitate. Dvs. sunteti singurul care acces la acest server.

Ce este un server virtual (VPS)

Serverele virtuale ofera puterea si libertatea unui mediu similar celeu asigurat de serverele dedicate la un pret mult mai mic. Configuratiile hardware de nivel inalt ale serverului asigura mentinerea timpilor de raspuns aproape instant, cu o rata de varf a transferului uluitoare. Serverele virtuale ofera un nivel de libertate inegalabil permitand controlul integral si acces root la toate nivelele mediului alocat pentru dvs. pe server.

Ce inseamna gazduirea web?

Serviciul de gazduire web hosting permite atat persoanelor fizice, cat si celor juridice sa aiba un site web accesibil pe Internet. Firmele care ofera astfel de servicii pun la dispozitie clientilor resursele tehnice partajate sau dedicate ale unui server cu acces internet pentru ca site-ul clientului sa fie vizibil in reteaua globala de internet.

Ce sisteme de operare sunt oferite?

CentOS, Debian, Ubuntu şi Windows 2008 R2. Poţi alege o anumită distribuţie în procesul de comandă a serverului.

Ce panou de control web oferiti?

Pentru Linux oferim cPanel/WHM / ISPConfig / I-MSCP / ISPmanager iar instalarea se realizează automat, în procesul de activare a serverului. Pentru Windows punem la dispoziţie ISPmanager, dar acesta se poate comanda doar cu un server custom, pentru că procesul de instalare nu este automatizat. Activarea panoului de administrare este opţională şi se tarifează suplimentar.

Ce panou de control web oferiti?

Asigurăm un cel putin un IP public pentru fiecare server, dar se pot adauga oricâte IP-uri adiţionale aveti nevoie din contul dvs. de client.

In cat timp este livrat / oferit un server?

Dacă e vorba de o configuraţie standard, pe care o avem pe stoc, în maxim 30 de minute de la confirmarea platii.

Care este diferenta dintre un server dedicat si un VPS?

Pe un server virtual partajati resursele hardware cu alti utilizatori, evident o parte din resurse precum CPU sau RAM sunt garantate. Pe un server dedicat sunteti singurul client ce foloseste in totalitate resursele hardware ale serverului.

Ce se intampla in cazul unei defectiuni hardware?

Din nefericire defectiunile hardware reprezinta o problema neprevazuta care poate aparea in orice moment. Din fericire componentele hardware defecte sunt inlocuite in maxim 12 ore, iar cheltuielile sunt suportate in intregime de catre Green Bit.

Pot face upgrade/downgrade la serviciile oferite?

Da. In cazul in care doriti schimbarea sistemului de operare, adrese IP suplimentare, modificari hardware, upgrade latime banda, un alt panou de control sau alte solicitari, va rugam sa ne contactati.

Comments are closed.