Service Level Agreement

Abonamentele de gazduire includ un uptime de 99,5 % lunar. Cand nu este online, nu ar trebui sa platesti, insa se poate intampla sa apara probleme cu serverele sau cu unele softuri de pe acestea, ce pot duce la intreruperea serviciilor pentru scurte perioade de timp.

Green Bit SRL doreste sa ofere un timp de functionare de minim 99,5 % lunar, de aceea pentru un timp de functionare mai mic de 99.5%, contul tau va fi creditat.

In toate cazurile, exceptie fiind urgentele, Green Bit SRL trimite notificari prin email privind lucrarile de mententata si upgrade ce trebuiesc efectuate periodic. Cand instiintarile sunt trimise cu cel putin 2 ore inainte de intreruperea serviciilor, incetarea acestora nu este inclusa in garantia privind functionarea serviciilor. Lucrarile de intretinere sunt necesare si sunt efectuate atat in interesul nostru cat si in interesul clientilor pentru securizarea serverelor sau a unor aplicatii.

Indisponibilitatea se calculeaza ca fiind timpul dintre data si ora la care clientul raporteaza nefunctionarea si data si ora la care Green Bit SRL comunica clientului restabilirea functionarii.

Pentru creditarea contului, clientul trebuie sa contacteze departamentul tehnic si sa solicite acest lucru. Departamentul tehnic va verifica daca indisponibilitatea serviciului a fost raportata de catre client si timpul scurs intre sesizarea si confirmarea remedierii.

Creditarea conturilor se realizeaza in procente, raportate la taxele lunare, constand in reduceri aplicate urmatoarelor facturi.

Garantia disponibilitatii retelei nu se aplica in cazul in care nefunctionarea acesteia nu depinde de Green Bit SRL, incluzand dar nelimitandu-se la congestii in nodurile de Internet, setari defectuoase ale companiilor de comunicatii, Ip-ul clientului blocat in firewall , utilizarea necorespunzatoare a serviciilor de catre client, utilizarea de aplicatii necorespunzatoare, cazuri de forta majora, precum si caderi de curent. De asemenea conturile de gazduire si/sau serviciile trebuie sa functioneze in conformitate cu “Termenii si Conditiile” Green Bit SRL.

Comments are closed.